Gratis verzending boven €200

Made in amsterdam
Duurzaam
Voor 14u besteld vandaag verzonden
Achteraf betalen
Global shipping

I got your bag!

Loop jij al een tijd rond met een tof idee en wil je het professioneel aan pakken ( = tijd besparen = geld besparen). Of je hebt stappen gezet maar je loopt vast en kan je ondersteuning gebruiken? Ik ben je vrouw!

Ik help je in je lopende productie proces of we zoeken samen naar de beste manier om je product in meervoud te laten produceren. Daarnaast kan ik je adviseren op het gebied van de perfecte klant vinden, branding en strategie.

Je wilt natuurlijk wel dat je producten als warme broodjes over de toonbank vliegen.

Je mag mijn ervaring lenen
Jij wil een vakvrouw die met je mee denkt. En dan graag eentje die weet waar ze over praat. Het liefst met ervaring waar jij op mee kan liften. Inclusief een gevuld adressenboekje en technische ervaring.
We maken jouw droom klaar voor de wereld
Ik beloof jou dat je klaar bent met bakken geld en tijd te verspillen. Mijn fouten hoef jij niet te herhalen. Scheelt jou weer tijd. En kopzorgen. Gaan wij samen nu eindelijk jouw droom product fiksen.
Ik ben je vrouw!

Doordat ik zelf een succesvol tassen label heb opgezet ben ik de juiste persoon om je te helpen. Mijn ervaring als inkoper in de mode komt goed van pas als ik je coach. En er lopen duizenden vrouwen rond met hun lievelings monsak tas!

Wanneer beginnen we?

monsak_tassen_atelier_productie_begeleiding_nederland-1
Werkwijze

Ik weet hoe moeilijk het is om een betrouwbare leverancier te vinden. Helemaal als je geen ervaring hebt met het proces. Je wilt voorkomen dat iemand je een oor aan naait of fouten maakt waar jij voor op moet draaien.

Duurzaamheid is belangrijk voor mij. Zomaar een product op de markt zetten doe ik niet. Alleen als het product goed doordacht is, zo duurzaam mogelijk wordt gemaakt en écht iets toevoegt aan de bestaande markt wordt ik enthousiast. En als ik enthousiast ben neem ik jouw merk net zo serieus als mijn eigen.

Stuur mij een mail met je verhaal en we plannen een afspraak in.

Coaching is toegevoegd aan je winkelmand