Gratis verzending boven €200

Made in amsterdam
Duurzaam
Voor 14u besteld vandaag verzonden
Achteraf betalen
Global shipping

DIY-projects: dé manier om je drukke hoofd even tot stilstand te brengen

Iets nieuws leren én iets bruikbaars maken? Ga aan de slag met onze DIY projecten voor thuis.Te maken zonder naaimachine en zonder ervaring!
Bril etui
Duur: 45 minuten
32,-
Schouder- of heuptasje
Duur: 60 minuten
57,-
Oogmasker
Duur: 60 minuten
27,-
Gaatjes tang
17,-
DIY-tool-kit
24,-

Reviews

Makkelijk en mooi resultaat!

Ik ben een fervent DIY-er, maar het moet bij mij wel makkelijk te doen zijn, anders haak ik af. In nog geen halfuurtje was het me gelukt en ik krijg er al zoveel complimentjes over. En dan kan ik weer trots vertellen: zelf gemaakt, met monsak.

Marleen, Amersfoort
Mooi product én verantwoord

Heb de DIY etui gemaakt. Omdat ik de kleuren even in het echt wilde zien ben ik langs gegaan in het atelier. Je wordt meteen verwelkomd en heb een kleur kunnen kiezen die online niet verkrijgbaar is. Heel flexibel en klantgericht! De workshop is heel makkelijk en je hebt een mooi resultaat! En met “gered” leer dus ook nog eens MVO.

Pris, Amsterdam
Super leuk!

Ik heb bij Margriet van monsak een webinar gevolgd en zelf een etui gemaakt. Van echt leer en zonder naaimachine. Het resultaat is super!. Je merkt direct dat Margriet liefde heeft voor haar vak en dat ook weet over te brengen op haar cursisten. Fantastisch initiatief!

Femke, Amsterdam

Bekijk ons hele workshop aanbod

De smaak te pakken en wil je alvast iets leuks hebben om je nu al op te verheugen? Bekijk dan ons workshop aanbod in het atelier in Amsterdam.

mon-DIY-projects is toegevoegd aan je winkelmand